Intro Workshop Hatha Yoga

Workshop Hatha Yoga | Rebalancing Asanas – Basic 1

 

INTRODUCERE

Beyond Your Limits – Este o serie de Workshop-uri ce iti propune sa faci, sa inveti, si sa-ti insusesti practicile Hatha Yoga pentru beneficiul tau si a fiintelor din jurul tau.

In total avem 8 Workshop-uri modulare (in fiecare saptamana un altul) pe o durata de 8 saptamani. Dupa care ciclul se repeta. Toate aceste module sunt independente, asa ca poti incepe cu oricare dintre ele, insa se completeaza unul pe celalalt si impreuna alcatuiesc un intreg – practica de baza Hatha Yoga – Asana, Pranayama, Meditatie.

Afla mai multe despre Seria de Workshop-uriHatha Yoga | Beyond Your Limits

In aceasta serie de workshop-uri incepem explorarea practica a asanelor – 10/12 la numar – urmand a deveni intimi cu fiecare in parte; postura, variatiuni, greseli uzuale, toate vor fi acoperite atent in cadrul Workshop-ului. Aceste asane au scopul de reechilibra dinamica fizica si energetica a corpului tau.

Pe langa posturile fizice, vei lua contact cu respiratia controlata (pranayama), si iti vei directiona atentia mentala cu ajutorul gesturilor (mudras).

HATHA YOGA. REBALANCING ASANAS – BASIC 1

In seria de Workshop-uri “Rebalancing”, practica asanalor, a respiratiei cat si a meditatiei este canalizata catre deschiderea si armonizarea tuturor centrilor energetici. Fiecare Asana (postura) este conceputa sa interactioneze la nivel subtil cu o parte a corpului tau.

Workshop-ul este structurat in

Partea Teoretica : – Introducere / Discutie.

Partea Practica :

– Asana : Incalzire / Salutul Soarelui, urmand 10-12 Posturi.

– Pranayama : Tehnici de Respiratie

– Meditatie : Mindfulness, Metta, in Miscare, s.a.m.d.

Fiecare Workshop este conceput sa introduca independent bazele practicii Yoga. Poti incepe cu oricare. Fiecare Workshop va aduce noi elemente celor 3 parti ale Practicii tale (Yoga, Respiratie, Meditatie).

Locatie : Sambodhi Studio – str Fagetului nr 5, Bucuresti

La data de : in curand

Investitie:

Cu plata in avans – 125 Lei.

In Ziua evenimentului – 200 Lei / 125 Lei daca vii cu un prieten.

Contact : 0721.344.281

Afla mai multe despre Seria de Workshop-uriHatha Yoga | Beyond Your Limits

 

Leave a Comment