Hatha Yoga Bucuresti

Beneficii Yoga

Fie ca simti nevoia de a-ti flexibiliza trupul sau nevoia de a-ti calma mintea si impulsurile acesteia. Hatha Yoga este o practica ce iti aduce echilibrul in viata de zi cu zi.

Este o metoda de a elimina stresul cotidian, de a elibera tensiunea musculara acumulata, si de a mai de peste nas gandurilor si grijilor nedorite 🙂 .

Yoga in forma ei spirituala poate duce la eliberare totala din ciclurile existentiale ale Samsarei. Dar pana sa ajungem acolo incepem cu ceva exercitii, cunoscute in Yoga ca si “Asane”, relaxam musculatura, ajustam si echilibram respiratia… si calmam macar putin mintea. Si deja viata suna mai bine.

Traditia Hatha Yoga

Hatha Yoga apare ca termen prin secolul XI pentru prima data, si defineste o serie  de practici posturale, de respiratie si concentrare ce dateaza cu aproape 1000 ani inainte. Avem deci cel putin 2000 ani de Yoga dupa unele surse. 10000 ani dupa altele (vezi “the Indus Valley Civilization”). In orice caz, Yoga este o practica straveche. In forma ei mai recenta Hatha Yoga defineste echilibrarea energiilor Solare (Ha) si a celor Lunare (Tha) intr-o maniera auto disciplinata si consecventa.

Citeste mai multe despre Yoga – Arta Echilibrului Interior si a Starii de Bine.

Cursul de Hatha Yoga

In cadrul claselor si cursurilor noastre iti propunem sa descoperim impreuna aceste tehnici stravechi pentru beneficiul personal si a celor din jur.

Aceste clase sunt sustinute de Workshop-urile de Weekend unde avem timp pe indelete sa discutam despre fiecare postura sau tehnica in parte.

Asadar in timpul saptamanii ne axam mai mult pe partea practica, iar la Workshop-urile de Weekend (Sambata sau Duminica) exploram si partea teoritica urmata de cea practica. Workshop-uri le poti gasi pe site la rubrica Calendar Evenimente

Yoga te va ajuta de dormi mai bine, sa lucrezi mai bine, sa iubesti mai bine.
Prin Yoga vei experimenta stari de calm, echilibru energetic, mental si emotional.

Studio

Atmosfera Sambodhi este menita sa aduca calmul si echilibrul in practica ta.

Ce vei invata

Posturi ( Asana )

Iti vor flexibiliza incheieturile corpului si detensiona musculatura.

Tehnici de Respiratie ( Pranayama )

Iti vor armoniza energiile interioare, relaxand mintea si eliminand stresul.

Tehnici de Concentrare si Meditatie

Iti vor aduce calmul, si iti vor pune viata intr-o noua perspectiva; lasam lucrurile sa curga, devenind observatori, invatand din ceea ce inteleptii numesc “experienta directa”.

Program Clase

In curand…

Abonamente si Preturi

Prima data la noi? Participa Gratuit la prima Clasa.

1x Clasa 45 lei / Persoana SAU 30 lei insotit de un prieten.
x4 Clase 120 lei – valabil 4 saptamani.
x8 Clase 200 lei – valabil 4 saptamani. 
x12 Clase 240 lei – valabil 6 saptamani.

IMPORTANT: va rugam confirmati prezenta inainte, la nr de tel: 0721.344.281

Share this Post